ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
RECEPTY ze zvěřiny > Polévky > Z jelení , srnčí nebo jiné zvěřiny

Z jelení , srnčí nebo jiné zvěřiny

Ingredience:

- 8oo g jelení , srnčí nebo jiné zvěřiny i s kostmi , - 1 velká cibule , - 1 plná lžíce sušených hub , - 2oo g celeru , - 1 lžíce másla , - 4 kuličky celého pepře , - 2 kuličky nového koření , - 2 kuličky jalovce , - sůl , - pažitka

Příprava:

- pažitka Dobře opláchnuté maso vložíme do hrnce , zalijeme studenou vodou a hned také přidáme oloupanou a rozpůlenou cibuli , sušené houby a koření . Osolíme a vaříme . Mezitím na másle osmažíme pečlivě očištěný a nahrubo nastrouhaný celer . Zalijeme menším množstvím vývaru a povaříme domměka . Měkké maso pak z vývaru vyjmeme a necháme vychladnout . Vývar procedíme k povařenému celeru a do vroucího vložíme rozklepnuté a rozšlehané vejce . Za stálého míchání ho necháme v polévce srazit . Polévku dochutíme nadrobno nakrájenou pažitkou .

Doporučená příloha:

Chléb :)
 
Partneři webu

Logo-Mysl-zelena.jpg

SIEZ-logo-s-textem.jpg

Logo-Lovecka-Expedice.jpg

Maso-Profit-Logo.jpg


S podporou:

Logo-MZe-bez-CR-web.jpg

SVS-logo.jpg

logo-cmmj-zelene.jpg