Domů
Kvalita zvěřiny
Druhy lovené zvěře podle kvality zvěřiny
Vliv zdravotního stavu a kondice na kvalitu zvěřiny
SPRÁVNÝ ZÁSAH je základem
Ošetření zvěře ihned po ulovení
VYVRHOVÁNÍ ulovené zvěře
Zchlazení, výkup, uskladnění
VIDEA zpracování zvěře a zvěřiny
BOURÁRNA – předpisy a podmínky
Kuchyňské zpracování zvěřiny
RECEPTY ze zvěřiny
Co je systém prohlížitelů zvěřiny
Reportáže, články a rozhovory
Aktuality ze Státní veterinární správy
KOMERČNÍ PREZENTACE
Kde můžete
koupit zvěřinu
přímo od myslivců:
Cookies
RECEPTY ze zvěřiny
>
Srnčí zvěřina
>
Srnčí žebírka
Srnčí žebírka
Ingredience:
12 srnčích žebírek 500 g hub 250 ml smetany sůl pepř 100 ml oleje 80 g másla 1 cibule 1 kostka masoxu
Příprava:
Žebírka osolíme, opepříme, polijeme olejem a necháme hodinu marinovat. Potom je z marinády vyjmeme a v pánvi opečeme doměkka. Upečená žebírka vytáhneme, přidáme smetanu, masovou kostku, podlijeme vodou a dobře povaříme. Hotovou omáčku procedíme. Na pánvi rozehřejeme máslo, přidáme jemně nasekanou cibulku, houby nakrájené na jemné plátky, osolíme, opepříme a podusíme. Omáčkou pak polijeme žebírka a podáváme s bramborami.
Doporučená příloha:
hledat:
Partneři webu
S podporou: