ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
RECEPTY ze zvěřiny > Srnčí zvěřina > Zvěřinový čardáš

Zvěřinový čardáš

Ingredience:

1000 g vykostěné srnčí zvěřiny,75 g slaniny,2 cibule,3 různobarevné papriky,olej,kečup,divoké koření ( bobkový list, tymián ), pepř, sůl

Příprava:

Zvěřinu nakrájíme na kostky ( menší než na guláš ). Kostičky slaniny rozšvaříme na oleji, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, necháme lehce vzpěnit a přidáme osolenou zvěřinu. Okořeníme dle chuti a necháme, za mírného podlévání dusit ve vlastní šťávě. Před dokončením přidáme na proužky nakrájené papriky a dusíme do změknutí. Dochutíme ostřejším kečupem, mletým pepřem ev. solí. Na tento recept lze využít i méně kvalitní druh zvěřiny - krk, žebra, plece.

Doporučená příloha:

 
Partneři webu

Logo-Mysl-zelena.jpg

SIEZ-logo-s-textem.jpg

Logo-Lovecka-Expedice.jpg

Maso-Profit-Logo.jpg


S podporou:

Logo-MZe-bez-CR-web.jpg

SVS-logo.jpg

logo-cmmj-zelene.jpg